Detail Scan

Hi mommies ! Nak tanya pengalaman pergi detailed scanning untuk baby....semua okay ?

1 Trả lời

saya suggest kan kalau nak buat deatails scan maybe boleh cari tempat yang ada pakar, bukan nak cakap dekat klinik tu tak bagus ke apa. pengalaman saya buat details scan dekat klinik swasta mesin scan pun saya tengok agak canggih, Alhamdulillah masa buat tu semua okay takda masalah tp bila lahir baby detect kat kepala ada bahagian yang air terlebih dengan lubang pada jantung tapi doctor kata takda apa yang serious pun. tak tau la mungkin masa saya scan tu tak berapa nampak atau saya buat tu ter awal sangat ke masa saya buat tu kandungan dah 20 minggu, apa pun semua kehendak Allah saya tak salahkan siapa siapa. ini cuma pendapat saya berdasarkan pengalaman saya

2y trước

terima Kasih Puan sudi share pengalaman....