SAKIT PINGGUL KANAN

Hi mommies , nak tanya. Normal ke kalau kita sakit pinggul. Saya baru 19 minggu tapi pinggul kanan sakit mcm mencucuk. lagi lagi bila berjalan atau salah langkah. Adakah normal disebabkan tumbesaran baby dekat dalam perut ? Ada yg sama tak 🥲

2 Các câu trả lời

Sis duduk kat mana? Klu kat JB ada pusat chiropractic utk ibu mengandung, setahu saya kalau sakit pinggul tu ada masalah pelvic, boleh cuba pegi buat rawatan

1t trước

Mgkin awk rasa tu normal tapi ada cara utk kurangkan sakit pinggul tu sebenarnya, kalau pergi hospital pun ape yg doktor boleh buat? Selain ikhtiar chiro boleh juga buat senaman renggangan, banyak je cara lain utk kurangkan sakit... Tapi terpulang la pada mommy sendiri nak ikhtiar atau sikit2 nak pegi hospital😅

normal