Sakit bawah perut..

Hi mommies 🤗🤗 nak Tanya normal ka x kalau sakit bawah perut time berjalan or bergerak cepat2. Kalau xbergerak ok ja. N kalau jalan sambil angkat sikit perut dari bawah pun ok xsakit. Saya baru 16week. First baby. Please help. Normal ka x? #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

normal sis,sbb bby tgh mmbesar,n bby start dh gerak2 ,cuma kita xprsan,doc ckp dia tolak2 rahim kita ,sbb tu rsa skit, mcm sy hrtu,balik kg byk tmpt nk bjln,3 hari turut2 sakit kt bwh perut,ari2 tu..pegi scan doc bgtau mcm tu..dia dh start active bgerak,cuma kita xprsaan..sbb xrsa sgt pun tendangan tu,rsa skit bila dia tolak rahim

2y trước

owh..... ok2 🤗 baru lega. ingat kat xnormal. thank you 💕