Baby besar dalam kandungan

Hello mommies, nak tanya ni ada tak yg pernah lalui atau yg tau . Td i checkup mcm biasa ttiba scan doc kata borderline growth baby besar skit dari sptutnya . Nak tau apa risiko n apa punca baby besar dlm kandungan ya? #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sis ade kencg mnis ke? ke blum mnum air gula lg?

2y trước

ouh sono ada kata pipi baby nampak tembam tp smua ok je . scan details msa 23w . skrng dah 27w jumpa doc kk dia kata baby besar pulak ..

brp week n brp berat bb

2y trước

ikutkan skrng saya dah 27w 5day . kat krtas tu berat baby 1451g .