Berat anak 7 bulan

Hi mommies, nak tanya makanan apa yg boleh naikkan berat bdn bayi? Asal pegi kk jer msti kena bebel sbb graf still garis kuning bayi fully bf dia tak nak fm.

2 Các câu trả lời

Bagi complete meal sis. 2x main meal, 1x snack atau 3x main meal, 1 snack Fully BF tiada masalah. Bukan punca berat badan anak tak naik. Selain itu, antara makanan yang boleh naikkan berat baby: - potatoes - makanan yang berasaskan cheese - Yogurt - makanan yang berasaskan susu contoh creamy chicken, creamy seabass, creamy carbonara. Boleh guna susu full cream any brand.

mkanan nya boleh ditambah cheese