Baby 8 bulan belum boleh duduk

Hi mommies! Nak tanya lah, normal ke kalau baby esok 5/11 nak masuk 8 bulan. Tapi belum boleh duduk sendiri lagi?

2 Các câu trả lời

dengan sokongan dh boleh ke? klu dh boleh, parents try bg bby duduk dkt bawah..alas tilam. tgk dia mcm mana

Try bantu & stimulate dia. Saya baby 10 bulan anak dah boleh berlari

11mo trước

lajunya sis.. sis buat stimulation cmne bagi dia cepat berjalan? baby saya 8 bulan skrg ni dia baru nk belajar merangkak guna lutut dan tangan