Baru dapat tau pregnant

Hi mommies nak tanya, kalau still breastfeed baby takpe ke? Sbb baru tau sy pregnant huhuhu. Anak slung baru 1T 7B. Actly x expect sbb mmg period pon on off sekali taraaa😅 double line.. #ingintahu #advicepls

2 Các câu trả lời

Kalau takde masalah kesihatan lain & previous pregnancy okay boleh je teruskan menyusu sampai kelahiran. Masa mengandung anak no2 dulu pun saya masih menyusukan yang no 1. Dr kata okay je sebab saya takde masalah kesihatan lain. Apa apa rujuk dengan dr ya sebab setiap badan lainlain.

Hai. Dapatkan nasihat nurse/ doktor sis. Saya tak pasti sb belum pernah alaminya.