Bersalin twin

Hi mommies, nak tanya kalau mengandung twins selalunya weeks keberapa akan bersalin? #firstmom

2 Các câu trả lời

sy 34weeks, klu ikut kn 36-37weeks sy bersalin awal twins mcda, sbb diorg tk tade space kat dlm🤣sempit

2y trước

boleh mcm tu ya. saya weeks 32 skrng ni. takot pula klu doc ckp kne brsalin awl dr perancangan awl week 36/37. sis brsalin normal or czer?

Doktor sy bgtau minggu 36 or 37 kena prepare bersalin dah.. Paling lmbt 37 minggu..