Gender baby

Hi mommies, nak tanya kalau Dr scan gender baby mmg 100% betul ke?… pernah tak yg tak tepat?… #firstmom #firstbaby

7 Các câu trả lời

Anak 1st, sy scan 5d. Memang nampak jelas seketoi burung dia 😂. Keluar pun boy. Doct pun bagus, banyak kali dia Pusing2 baby, nengok berlainan posisi. Sebab nak surekan. Siap suruh p makan, Jalan2 pastu datang balik Scan Lg skali Utk surekan.

Ada pernah ja xbtl. Dr kata anak laki, kluarnya prmpn. Rupanya confius ngan tali pusat. Bergantung la jenis mesin scan yg doc tu guna, kemahiran dan kerjasama dari bayi jgk.. cuma kes mcm ni jarang la nak dgr dgn zaman serba canggih ni

sy pernah scan msa mngndung ank sulung,msa tu kndungan dh 6 bulan lebih,scan pun sbb nak beli brng bby,scan boyyy,tpi kluar girl🤣mngndung kdua ni mlas nak scan,takut kena scammm dengan bby 🤣🤣 so beli random jer wrna brng bju bby..

2y trước

Saya pun sama, mudahan d kurniakan anak perempuan

Pengalamn mse ank 1st betul doc kate anak boy..mmg nmpk clear.. Yg 2nd nie plak doc kate girl..

scan tu bkn 100% btul,cuma 70%-90% je...xblh bergantung sgt...takut kena scam😂

2org anak tepat yg skrg dh 5x scan nmpk gender yg same 😄

Kawan saya 4x scan girl. Keluar keluar boboy.

2y trước

alamak takotnyaa hahahaha dah bnyak beli baju pink2 😂🥴 saya pun dah 4kali scan jelas nampak sign burger tu tapi baca komen ni risau pulak