Susu Formula

Hello mommies, nak tanya kalau anak minum susu lactogen tapi tak lancar membuang, apa susu lain yg mommies pernah try eh? Baby baru 3weeks. Campur susu formula dgn bf. #bantujawab

5 Các câu trả lời

Anak saya minum dutch baby najis berdarah sikit , bagi lactogen najis cair macam cirit. Sekarang bagi similac lactose free , alhamdulillah oke.

cuba sis bancuh susu cair sikit... ank Sya pun mkn lactogen skrng dy bru sebulan

frisolac, s26, similac, dumex. lagipun lactogen boikot. jangan beli brand nestle

susu ni kene try and error

dutchbaby