SAKIT MACAM SENGGUGUT

hi mommies, nak tanya kalau ada rasa sakit2 kat perut mcm nak senggugut norm ke? I kalau ikut clendar ni dah 9w, due 7/9. tpi cek guna cb keluar 2-3w baru... belum pergi scan. #firsttimemom #ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

Tu normal sbb rahim sedang mengembang.. Mgkin smpai 10 weeks nti.. Tp tgok juga.. Y penting kne dgr dri mulut doktor sndiri nanti berapa weeks.. Yang apps & kiraan lmp tu mmg xkn sme la dgn weeks dalam mesin scan tu

2y trước

betul xsama. td scan dlm 3w maybe, takde nampak apa lg tp dinding rahim tebal.

senggugut tu ada keluar darah tak? sy dulu senggugut beserta darah merah. miscarriage. 🤗 kalau awak senggugut biasa tanpa darah sy tk sure tu tanda nya apa 😅

2y trước

stakat ni tkde darah pun, rasa cramp macam period, dr perut smpai ke kaki. risau jgk takut jadi apa2 tapi esok baru nak scan harap semua baik2 sahaja.

9 weeks bole da gi scan sis.Klau xnmpk lg xpe Tgu seminggu lg.Apa2 mesti consult dgn Dr.Saya pun tgh alami skrg,mungkin implantation cramp

2y trước

rasanya ya dah cramp. mmg xsdp badan lgsg, tidur rasa, dduk saja pun rasa, esok baru nak gi scan. tq tau!😘