Makanan berasam

hi mommies nak tanya first trimester boleh makan tak jambu batu + asam boi tu untuk cicah asam. saya tak lalu nak makan nasik tu je makanan saya 🥹😭😭🥹🥹 #firstmom

2 Các câu trả lời

Jambu batu bagus utk naikkn hb, saya makan jugak asam boi tu cuma tak selalu , selalu makan jambu batu kosong ja beli jambu batu yg tak dak biji tu rasa sedap

makan jambu tu boleh. tapi untuk cicah asam tu agak merisaukan sikit. sy pun xberani nak cicah serbuk asam tu. makan buah mccm tu saja