Masa Yg Sesuai Check UPT

Hi Mommies.. Nak tanya.. Biasanya Bila Masa Yg Sesuai Utk Check UPT Ye? Last Menses Sy Yg Bnyk Bulan January, Lps Tu Bln Febuary Pun Ada Tp Spotting Je, Slps Sminggu Spotting Check UPT Negatif.. ?

3 Các câu trả lời

Kalau saya, period (7hari) & after 7 hari lepas tu ada keluar lendir (putih telur) tu dikira subur. Lepas 7hari tu baru saya akan check upt (if tak datang period untuk bulan seterusnya lagi). Or period lambat datang baru check. 🥰

Cek on the morning.. yg very 1st kencing skli

cek waktu bangun pagi kencing firts sekali.