baby berapa bulan baru boleh pakai sabun ?

hi mommies nak tanya baby bila boleh mandi pakai sabun ye ? #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Selalunya umur sebulan. Tapi anak saya umur 3 hari dah pakai shampoo dengan body wash. Saya guna mild formula shampoo yang memang sesuai untuk newborn.

10mo trước

Sama-sama 😊 Awak boleh cuba sebamed, cetaphil, aveeno, mustela ni antara mild formula shampoo.

tiga² anak sy mandikan guna sabun baby seawal 2 hari lepas lahir. tp sy pilih johnson's baby

10mo trước

okayh sis 🥰 thankyou for the sharing