Batuk Dan sakit tekak.

Hi mommies. Nak Tanya, anak sy berumur 1Y3W , anak sy mengalami batuk sehingga suara jd serak.. Baru2 ini demam & telah sembuh. Apa yg merisaukan sy, sy difahamkan baby berusia 2 tahun kebawah tidak dibenarkan mengambil ubat batuk. Jadi apa yg harus saya lakukan utk mengurangkan batuk & sakit tekak. Kesian, mlm2 tidur tak lena. Minum & mkn pn krg. :( . Mommies, pls enlighten me..thanks in advance

1 Trả lời

Pergi klinik please. Betul, bawah 2 tahun takde ubat tapi ikut situasi semasa. Doktor akan prescribe ubat ikut umur dan dos yang sesuai.

4t trước

thanks mommy. appreciate it.