Perancang keluarga

Hello mommies nak tanya ada yg sama ke pasang perancang implan sebulan selepas melahirkan? Akan mengandung ke kalau berhubungan intim selepas sehari pemasangan implant? Siapa yg dah pernah lalui?Berhubungan baru sekali dengan suami selepas sehari pasang implant, rasa risau tak dapat di bendung lagi😭

1 Trả lời

Awak pakai implanon ye? x pasti pula perancang tu effective immediately atau mcm mana. Kalau depo tu sy pasti.

1y trước

owhhh okay sis🙏