Baby Kecil

Hi mommies. Nak tanya ada tips tak mcam mana nak bagi baby dlm kandungan besar sikit? Sy now pregnant 35 weeks tapi baby cuma 2.1kg. Doc cakap bbay kecik. Next 2 weeks kena refer pakar. Doakan baby sy okay ye smua.

20 Các câu trả lời

Saya 39 weeks berat baby 2.5 kg. Bila baby lahir berat 2.4 kg

Doktor akn bagi bsalin awal klau lps 2 mnggu msh tkde prubhn sis

5y trước

Yekee.. Means kena induce ke? 😭😭😭

Sy 36weeks baby 2260g je.. Inshaallah OK je..

sy ank pertama dlu 2.2kg je.. bersalin 39weeks..

5y trước

Owh yeke. Doc ad suruh refer pakar tak sebelum tu? Sis kena induce tak?

Minum susu fresh milk

Ada masalah hb low ke sis?

5y trước

Okay. Thankss sis. Hope semua okay je huhu

Semoga dipermudahkan.

5y trước

Thanksss dear. Semoga urusan awak pun dipermudahkan😊

Minum Anmum☺️

5y trước

Semoga mmbantu...😊

Mkn kentang sis

5y trước

Owh yeke.. Okok.. Nanti sy makan masakan yg ada kentang byk2 skit. Huhu. Thanks yaaa

Sis boleh try minum susu Anmum.. Boleh membesarkan baby ...

5y trước

Ok dear. Thanks ye. Tu la dok minum ausu jugak ni.. Huhu