Pedih perut

Hi mommies. Nak tanya. Ada tak yang macam saya rasa pedih sangat perut. Rasa tak selesa. Rasa macam kulit yang nipis. Maybe stretched skin sangat ke kenapa tah. Taktau nak explain macam mana. Tapi rasa pedih la. Macam kulit nipis macam tu kut. Sekarang 28 weeks#firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

samalah sis..kulit perut meregang tu...Sy bru 27 week..dulu baby girl xrasa sgt...skrg baby boy InsyaAllah...tp terasa sgt regangan tu .cam perut tu nipis je..nk tdo serba xkena jadinye...

7mo trước

Itula. Rasa pedih je manjang. Harap hilang la pedih ni cepat2

nnti try sapu lotion stretchmarks

7mo trước

Itulah. Saya dah sapu tiap2 hari. Tapi sama juga. Rasa pedih macam kulit nipis jugak. Ingat ada ubat lain bagi kurang rasa pedih kulit