Tips 5D Scan

Hi mommies, nak tanya ada tak tips yg berkesan nk bg baby kerjasama ketika 5D scan ? Sye kne repeat scan ahad ni. Tq mommies yg respond 🌸 #pleasehelp

2 Các câu trả lời

kalau sy, 1-2 hours bfr scan sy makan ice cream, then makan benda2 manis. But 2 days bfr 5D scan kita usap perut and sembang dngn dia. Kalau ayah dia cakap lgi bagus. Sbb bfr this anak mmng suka sembunyikan muka then masa 5D scan dia behave sngat2. My husb malam sblm hari scan dia sembang while usap perut dia cakap “Adik babah yg handsome, esok nak scan tau. Nanti adik tunjuk muka adik yg handsome tau.. Lepastuh babah belanja icecream bnyak2” Haah mcm tuh laa. Esok tuh pi scan terus dr puji cakap adik baby behave laa, baby aktif laa. Muka mmng dia tunjuk dri awal smpai tak tahu nak pilih gmbar yg mna untuk print. Hehehe. Good luck sis 🤭

kalau swasta buat appointment waktu baby active.. biasa kita tahu pukul berapa baby active.. standby coklat, dgn air sejuk supaya baby bila kejut dia bangun