Siapa ada experience ambil booster during pregnancy?

Hi mommies, nak tanya ada tak sesiapa ada experience ambil booster? Doctor kata 14 weeks ke atas boleh ambil cume nak tanya experience orang lain okay ke? Ada apa2 effect ke?

2 Các câu trả lời

Kakak sepupu saye amek booster masa dia pregnant below 12week. Dia keguguran sebab after booster tu dia demam. Tapi lain orang lain badan dia.

2y trước

Oh maybe sebab below 12 weeks kot. Sebab yang di saran kan adalah 14 weeks ke atas. Thank you awak 🤗