Baby Tolak Susu

Hi mommies . Nak tanya ada tak pengalaman momies dalam ni yg baby taknak minum susu ? Selalu dalam sehari tu 6 kali minum susu . Tapi ni dah 3 hari baby tolak susu . Baby saya baru masuk 9 bulan . Saya perasan lepas cucuk , baby dah start tolak susu sikit sikit . Ni dah tolak terus . Makan nasi 3 kali sehari . Buntu saya dan suami dibuatnya . Kalau ada momies dalam ni yg sudi bagi pendapat atau cadangan saya hargai sangat sangat #firstimemom

1 Trả lời

susu fm ke? cuba tukar dri botol ke cup or sippy cup, ritchel cup, trainer cup.

1y trước

ok , saya cuba nanti . tq tau mommy 🫰