Positive or Negative?

Hi mommies, nak pinjam mata kejap.. ni almost positive ke?#ingintahu #pleasehelp #ttc #advicepls

Positive or Negative?
4 Các câu trả lời

tunggu sama pekat.. tp, dh blh bd dah tu.. kerap kan smpai jmp opk yg kabur balik.. selang2 bd pon blh.. tp, time elok sama pekat line.. gd luck 😉

3y trước

u are welcme.. semoga ad rezeki awak.. aamiin..

mcm pregnant ni,banyaknya rehat,jgn angkat benda berat² dan jgn stress²....klu nak repeat blik dlm 4,5 hri cam tu🤗🤗

3y trước

OPK test je ni sis, tgh ikhtiar juga ni nak pregnant doa2kan Saya ye ada rezeki this year💕 btw thanks for your concern💕😘

tunggu smpai line terang

3y trước

thanks mommy ✨

tunggu 2 line pekat

3y trước

okay sis👍🏻💕 doakan rezeki Saya yee..