Mohon Doakan Sy.. Bersalin Induce

Hi mommies, mohon doakan sy.. Sy dh warded dr isnin.. 4kali ubat xjalan.. 1 foley balloon bru buka 3cm.. Now doktor proceed next stage utk maksimumkan bukaan supaya sy blh bersalin.. Tuhan je yg tahu peritnya.. Mohon mommies bantu saya.. Doakan sya moga dipermudahkan urusan bersalin anak pertama sy.. Jasa baik mommies hanya tuhan je yg balas.. Terima kasih ?

49 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan. Banyakkan membaca apa jua zikir dan doa serta mohon dari Allah jua. Insyaallah

Smoga Allah permudahkn & lancarkan urusan puan utk brsalin dengan mudah.. mak & ank slmt aamiinn

5y trước

Alhamdulillah dh bsalin sb tkde progression lgsg.. Emergency czer.. Trima kasih doanya

Amin moga sis Raudhah dipermudahkan dan lancar proses bersalin. Amin ❤️

5y trước

Alhamdulillah sis. Tahniah! Selamat berpantang ❤️

Alhamdulillah..dh selamat..pengalaman yg berharga 2 sis..demi ank..

5y trước

Baik sis.. Terima kasih sb doakan sy juga.. Moga sis n fmily sentiasa dlm rahmat Allah.. Aamiin2

Semoga urusan bersalin awak dipermudahkan Allah SWT. Aaamiinnn3.

5y trước

Baby boy ☺️

Alhamdulillah dah bersalin.. Terpaksa czer sb tkut risiko pd baby

5y trước

tahniah sis, alhamdulillah.. slmat bpantang.. 😊

Semoga allah mempermudahkan proses labour & delivery

Semoga di permudahkan segala urusan sis... Aminnn..

Semoga sis kuat & urusan sis dipermudahkan..Amin..

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis...aminn