Due 21 September

Mommies, meh share symptom2 yg mommies2 tgh hadapi skrg 😮‍💨 #firsttimemom

12 Các câu trả lời

Due kita sama tapi tu la tanda pun tak turun lagi ni tiba tiba macam risau. Tanda tak turun lagi tapi rasa senak tu dah kurang, perut nampak bentuk lain sikit dah mungkin ke sebab baby dah turun eh? Sabtu ni checkup 38 weeks nak tengok la semua tu lepas tu sakit belakang dan susah tidur walaupun before this memang selalu terjaga cuma boleh tidur balik ni macam susah nak tidur balik hmm Semoga semua kita semua selamat bersalin insyaAllah

1y trước

Tadi nurse dekat kk bagitau baby dah masuk laluan dah tapi kepala belum intact lagi. Jadi kena tunggu lagi laa. Hopefully next week dah nak keluar la 😂 tak larat nak bawa berat

Due saya 19/9. Hari selasa baru ni ada ambik sample keputihan saya kt bawah. Sbb keputihan tu warna dia kunig kehijauan. Jadi saya minta doktor tengok. Doktor ambik sample. Masa ambik tu Doktor cakap takde bukaan lagi. Skrng Takde turun tanda lagi, false contraction ada tp tak sakit sgt masih boleh tahan. Semoga urusan kita semua dipermudahkan🤗

saya due 22/9 ni. stakat ni slalu rasa false contraction bila baby aktif sgt gerak dan mengeras. husband suruh bersalin 15/9 nak bg sama dgn birthday saya..haihhh dia ingt senang2 ka boleh pilih tarikh dah la anak 1st..tapi kalau boleh memng nak kluar awai sebab risau kena induce. harap semua dipermudahkan nanti nak bersalin🥹🥹🥲🥲🥲

12mo trước

Sama laa due kita sis. Saya pn 22hb. Kena serah diri 21hb klu blm beranak lg 🤣. Skrg ni tiada tanda lgsg nak beranak. Baby masi lg santai2 dlm tuu 😅

due sama tapi belum ada turun tanda . tapi doktor pakar suruh bsalin tngal 12 nanti sebab baby besar (tiada GDM) . skrg hanya rasa sakit belakang susah tidur dan pusing badan . kerap Braxton Hicks keputihan dan selalu membuang air besar (tak juga cirit birit ). dan kerap betul buang air kecil

1y trước

Semoga dipermudahkan urusan sis 🫶🏼

Due kita sama! Hritu ada false labour dua hari. Sakit dia regular. Igt dah nak beranak. Pergi hosp check takda bukaan lagi tp baby dah masuk panggul.dah sakit sana sini. Org recommend buat jalan itik if nak cepatkan bukaan. Bagi kepala baby tu tolak lg serviks. Semoga semua urusan mommy dimudahkan😀

Due sama … sakit celah kangkang … jalan lama2 sakit ari2 … nak tido susah … pusing kiri kanan 😅😅😅 keputihan bnyak .. blum ada tanda …

1y trước

Sama macam sy jgak…harap dpermudahkan segala urusan

Saya due 22 hb ni kerap mengah je mgkin sbb saya jenis jalan laju 😂 Tengah banyakkan senaman untuk bantu baby turun. Semoga dipermudahkan urusan kita semua ❤️

due sama esok checkup 38 minggu... risau xda turun tanda lagi.. 11/09 ni jmpa pakar o&g lagi... semoga kita semua selamat melahirkan.. selamat ibu & bby

due sama .. tapi hb sy low , hari jumaat ni kena masuk kan darah .. kena tahan wad lah , tanda² untuk bersalin mmg takk ada langsung.

1y trước

Semoga dipermudahkan urusan sis!

sy 15/9 asyik nk terkencing je huhu mlm lg la mcm x lena tido kejap trjaga bgun nk kencing.. belum ade tanda lg nk bersalin