Perut bloated dan rasa mual

Mommies, macamana nak hilangkan rasa mual dan perut bloated? Ada makanan yg patut dihindarkan ke? Atau senaman ke? Tak larat, nak buat kerja pun tak selesa. Now pregnant 6 weeks. #firstbaby #firsttimemom

2 Các câu trả lời

pisang/kurma bleh bantu kurgkn mual..rahim nk mngembang jd organ dlman kita trut jgk trganggu...kerap mkn dlm kuantiti yg sikit..sbb sy pn dlm fasa mual2 jgak skng...deria rs ibu mgandung mmg agk snsitif..

10mo trước

Baikk terima kasih share tips

jgn mkn bnde2 berangin .cth buah duku,langsat,ubi,plut,cempedak,nangka

10mo trước

Oh okay noted