Najis bayi umur 3 bulan

Hi mommies. Maaf gambar kurang menyenangkan. Sye nak tanya, normal ke najis baby sye mcm ni. Najis dia mcm ni since 7 weeks lagi.

Najis bayi umur 3 bulan
2 Các câu trả lời

Bb susu badan ke formula ye? Kalau badan, bb kurang dpt hindmilk. Kalau formula mcm normal hijau maksudnya susu banyak iron.

2t trước

Susu apa bb minum ye? Hmm bb saya pun kadang mcmtu jugk. Ada masa kuning ada masa hijau selalunya campur. Nurse KK ckp normal hijau sbb kandungan iron dlm susu tu. kalau bb tk meragam and perut tk kembung shud be ok 😁