Ni tanda tanda ataupun kesan seluk? Due date 19/1

Hi mommies! Maaf gambar agak tak sedap dipandang. Tapi perlukan kepastian. Ni tanda tanda ataupun sebab kesan seluk? Semalam saya kena seluk dan doc bukakan laluan skali. ##firstbaby ##firstmom

Ni tanda tanda ataupun kesan seluk? Due date 19/1
4 Các câu trả lời

Rasanya ni mucus plug. Saya akan keluar benda ni lepas bersama dengan husband. Rasanya bila laluan dah jadi lembut, mucus plug ni senang keluar. Tak pelik. Nanti dia akan ada balik. Tapi boleh try google and baca pasal mucus plug ni.

2y trước

Sy tak bersama dgn suami pun sis

Saya pun ade keluar tp masatu belum nak due date normal ke ?

2y trước

7 bulan

Hi ada sesiapa ada pengalaman ke?

sy xpasti tp mcm mucus plug

2y trước

Mgkin la.. dia akan keep keluar.. org kata dah dekat.. ikut bdn.. dlm 1-2mggu mcm tu