Skincare for preggy mommy

Hi mommies! Kulit i sekarang makin dry sangat. Mommies semua pakai skincare apa? Org kata tk boleh pakai sembarangan kan sekarang. Cer share tips kulit cantik time preggy

2 Các câu trả lời

I pakai aiken je everytime nk tidur or bangun tidur lepas basuh muka, time muka kita masih wet2 gitu, terus tonyoh moisturizer. Tp entah laa i tak rasa dia faktor kulit i cantik. Masuk second trimester ni kulit i glowing lain maciam. Org kata pembawakan. I tengok biasa je tp mmg licin takda jerawat & gebu je tak pernah dry

Sy masa mngandung sulung dulu pun kulit muka kering tp bkn y mngelupas tu. Sy x pakai pencuci muka sepanjng preggy tu. seronok je kulit muka x berminyak, x berjerawat, glowing start trimester 2. lepas bersalin 3 bln kemudian start berminyak balik😅