sakit pinggang

hi mommies, korang selalu sakit2 pinggang berapa week pregnant eh? sy bru 9 week tapi dah rasa sakit2 pinggang

9 Các câu trả lời

sy dri 7 week..skit2 pinggang dah.. tp bila malam je la..sakit ya amat. pastu kerap masuk angin.. kembung perut..pening..mual. pelik jgak.. biasa dgr org lain alami waktu siang..sy sblah malam. nk kata salah makan,xjuga..

2mo trước

ohh..1st time dgar ni org mabuk mlm. biasa dgr siang,pagi2 gtu..hihihi..normal ok laa..enjoy je lahh..pgalaman..

Saya seelok masuk je 7w. Dah sakit pinggang. Tidur tak boleh ngiring. Kena ngiring sikit je. Kalau tak, pinggang tu sakit lenguh2 macam heavy period pain.

2mo trước

Betul. Saya pun lebih selesa ngiring ke kiri. Kalau tak boleh go dah baru saya terlentang.

Selalu sakit pinggang jgk start 6 week ke 7 week mcmtu, bila tnya DR utk minyak sapu ke ape dia xbg , klu sakit sgt DR suruh mkn panadol je

2mo trước

Kebanyakan minyak angin ada methyl salicylate, kalau sapu dkt badan dgn kuantiti byk dia blh masuk ke saluran darah & blh sebabkn bahaya kpd janin dlm kandungan, menthol pon sama

Sama sis saya baru 7 week dah sakit pingang dengan pingg belah kanan.. nak sapu minyak risau biarkan aje🤣

skng ni tgh alami..9 week jgk sakit sgt. .. ank 1st msuk 3rd trismtr baru rse skit pgng..

Sy 7 weeks sakit pinggang jg 🥹 serba tak kena , duduk tkleh baring lama tkleh 🫠

Sakit pinggang mlm2 smpai tak ttdur kepagian.. last2 pagi da pening sakit kepala..

Saya 8 week haah sakit jugak dh pinggang n kaki lenguhhh

selalu sangat ..rasa macam nak patah je