Covid 19 vaccine

Mommies, do you know if until when ang validity ng covid 19 vaccine? Does it vary pag iba ung brand? #TeamBakunaNanay #vaccinessavelives #vaxxed

1 Trả lời

What does validity mean? Like expiration or effective immunity po? If yun immunity, based sa studies antibodies can be detected at least 6mos once adminsitered sa katawan. Yet, may memory cells ang katawan kaya beyond the time frame may protection at may build defense ka pa din. All brands are safe since may EUA tag sila.