keputihan 6weeks

hi mommies! kandungan sy baru 6weeks. nak tanya, normal ke kalau ada keputihan cair seperti putih susu? tapi tak gatal & takda bau #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

hi! waktu pregnancy memang normal cairan faraj lebih dari biasa, sebab hormon kita naik. cuma monitorkan kalau ada gatal atau berbau pelik, atau ada sakit sebelum, semasa atau lepas buang air. kalau ada simptom2 tu, mungkin UTI, dan kena dapatkan rawatan.