delay period 3 hari

hi mommies , kalau macamni dah sah positive ke ? yng clearblue baru try tadi pagi yng lagi satu malam tadi pukul 930 . period dah delay 3 hari . kalau ikut last date period dah 4w1d . apa perlu saya buat ? bila saya boleh scan dan follow up check up ? supplements apa yng sesuai ? . terima kasih mommies 🥹 #firstbaby #firstmom #pleasehelp

delay period 3 hari
3 Các câu trả lời

positive tu puan. boleh pegi cek secepatnya. utk pregnancy confirmation & cek kandungan dalam/luar rahim. supplements boleh ambik folic acid, iron, vit, b, fish oil yg ada kandungan EPA & DHA, vitc, calcium and makanan² yg berkhasiat. buku pink nanti 10w pegilah buka

ya positive tahniah ..sis tggu smggu dua lagi smpai kandungan 6 mggu bru scan jumpa doc

Ya tahniah