Menyusu badan

Hi mommies. Insyaallah bulan 2 anak sulung saya lahir. Saya confuse lagi macam mana nak menyusu badan. Hari 1st baby lahir boleh terus direct feed ke atau kita kena spare jugak susu formula dekat hospital nanti? Kalau kena spare susu formula boleh cadangkan susu yang okay tak?

1 Trả lời

mmg kena direct feed pun lps misi bby turun ke wad ibu sbb itu la cara sbnr meransang susu bdn keluar...dan klu bby warded pun ibu kena marmet (perah susu) dan pass bg misi utk feed bby. fm tak dibenarkan bawa.