Recommendation untuk breast pump

Hi mommies, I'm checking out hands free breast pump. But there are so many brands around. Nak tanya ada any recommendations tak. Ada kawan yang recommend medela and supermama lab. Tapi agak mahal. Ada tak mommies yang pernah atau sedang guna brand lain yang tak bising sangat dan senang nak guna. Thank you banyak banyak ya.

1 Trả lời

I think u better walk in dkt kedai2 jual breastpump yg ada sekali dgn consultation. kat situ dorg blh ukur nipple, and advice accordingly. sbb tiap ibu ada preference masing2.