Baru 8weeks perut dah besar.

Hi mommies! I baru 8weeks+ but since i memang debab & muncit, tambah pulak bloating & pregnant, perut besar mcm preggy 4 months dah and stretch marks pun dh mula muncul. is it normal? and ada tips tak nak kurangkan bloating? 🥹 btw, my mom said dia pun dlu pregnant 3 anak perut mmg besar. ada kaitan x dgn keturunan?#firstmom

1 Trả lời

sy pun sama mcm sis, perut dh besar sbb perut jenis cepat buncit kalau makan lebih