Minuman Masa Berpantang

Hello mommies, you guys minum apa je masa berpantang setiap kali breakfast? ##firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Sebelum boikot Milo, saya minum Milo dengan susu kotak hehe. Tapi bukan hari2 la minum Milo sebab nak kena control bacaan gula. Saya ada GDM. 6 minggu lepas bersalin kena minum air gula.

air Horlicks & soya .. most of the time soya panas, sbb pasar pagii 5minit je dari rumah 😁

2mo trước

boleh je, ni based pengalaman sy la 🤗 minum 2 air tuu mmg boleb topup byk susu badan 🤗