Mommy and Baby needs before delivery

Hi mommies FTM here medyo nao-overwhelmed lang ako sa mga dapat i-prepare na needs namin ni baby before the delivery. I'm on my 23 weeks of pregnancy and next month palang ako naka-schedule for TAS para malaman gender ni baby. Ano-ano ba ang mga dapat ko i-prepare na basic needs namin ni baby?. Salamat mga mommies. #firsttimemom #pleasehelp #advicepls #firstbaby #babyessentials #mommyessentials

1 Trả lời

for mommy adult diaper underpads napkin tissue betadine fem wash for baby baru-baruan pranela changing mat diaper alcohol manzanilla baby oil wipes shampoo sabon cotton cotton buds lampin lotion (optional) feeding bottle higaan set baby bath tub with net (ako nun batya lang)

2y trước

Thank you so much 😊