Masuk 38 weeks belum ada tanda” bersalin

Hi mommies” due September ada yg dah bersalin ? baby saya masih enjoy dalam perut lagi😌 Due 7/9 ☺️

26 Các câu trả lời

Sy 3/9.. bby sronok lg kt dlm😂 harap x overdue lah.. mcm2 dh buat nk bg cpt branak.. huhu

sy due 10/9 pn belum ada tanda2 lg..tpi kelengkang dah sakit rasa mencucuk je dekat bwh..

Saya due 6/9 dah keluar 24/8 hari tu..semoga sis yg lain dipermudahkan urusan bersalin

1/9 masih ad tanda ii 😌 macam ii dah buat xp still xdk tanda ii

1y trước

sama due ngn sy 1/9.bru je kuar hsptl sbb ada contration bukaan 3cm xpi dh blk sbb contration x kuat.tido jgk 1 mlm kt hsptl.skrg tgh tanda2 kuar br prg hsptl blk

due 26/9 ni pn dh kerap beri respon semoga dpermudhkan sgala urusan kita

saya da 39minggu 1hari...baby masih main2 dpm perut...due 1/9 😂😂

saya 39 weeks baby mengeras je , kerap juga dpt fake contraction😌

Sy due 10/9 dah selamat bersalin 6hari lps pd 37w 1d..emer.czer

blom lg sis bby still mngeras je..due 15/9..14 dh kene serah diri

1y trước

InsyaAllah Aminn.. semoga dipermudahkn juga utk sis..

Sis 8/9 baby dalam perut dah macam main bola sepak 😂