UPT negative

Hi mommies. Due period ikutkan 16/01/2023, tapi saja nak check awal pada 12/01/2023 sebab rasa perut tegang. Tanda2 nak period pun macam tu juga, perut tegang. Dah 7 bulan perkahwinan kami, macam2 perasaan timbul bila check je result still negative. Share sikit kata2 semangat mommies 😭

UPT negative
9 Các câu trả lời

hai moms nak kongsi ,due period 31/10/22 selepas 2 minggu perut rasa kembung Smpai nak muntah dan tidur pun rasa panas dan tak selesa cek upt jgak tapi 1 Line jer dan tunggu lagi 2 minggu dan upt samar" tapi takut nk kata positif sbb dah lama tunggu ngam" tarikh perkahwinan bulan 11 upt tetap samar dan. akhirnya beranikan diri ke klinik swasta apa pun result Sya kena bersabar sbb dah 1 tahun kawin tk mengandung lgi dan masuk ke ke bilik swasta doc suruh limpang dan scan doc kata tahniah baby dah masuk 6 minggu Sya nangis doc cek upt pun 2 Line terang sangat" masa tu lah Sya dan semuaa betul" bersyukur ,rupa rupanya kita perlu sabar setiap ujian yg di beri 💕 alhamdulillah baby sekarang dah masuk 11 minggu ♥️♥️ kepada ttc Sya doakan untuk kamu semuaa di tahun niey di kurniakan cahaya mata yg Soleh dan solehah Aamiin 🤲🤲

1y trước

Aamiin dear❤️🤲🏻

Jangan stress2 sis, enjoy masih dalam mood honeymoon.. bila BD jangan fikir apa cuma enjoy that moment..saya mula mula kawin pun mcmtu smpai stress..jadi sy tukar mindset enjoy jaa ada rezeki adalah, Alhamdulilah sy pregnant lpas bbrpe bln tp tkda rezeki gugur then sy still bt bnda sama, relax sabar then jaga makan.. skrg tgh pregnant lagi hrp kalini baby sihat. Sy doakan sis sihat selalu dan jangan stress😘

1y trước

Alhamdulillah 🤲🏻 semoga baby & mommy sentiasa sihat 💪🏻 terima kasih atas nasihat nya 🌸❤️

Sma lh ngan sya sis due period sya 16/1/2023 tp bwah perut sya rse skit dh dekat 2 mnggu n rse nk muntah2 je... Sya test buat upt tp naik 1 line je... Mnkin trlalu awal buat upt... Skrang ni sya rse skit pinggang breast rse skit ble di sentuh lpas tu sya rse mngantuk je spnjang ari n bdan sya rse ltih ble buat keja berat2

1y trước

sama lah kite.... insya'Allah semoga ada rezeki...

Sabar, positive kan diri. Klu belum rezeki, ada hikmahnya. Mungkin kita rasa dh ready, tp sbnrnya tidak. Rmai yg ttc bertahun, xputus2 doa & usaha, termasuk diri saya, 3y ttc dgn 2x misscarriage Allah akn bg pd masa yg terbaik. Percayalah.

1y trước

In Shaa Allah ameen ameen. Terima kasih 😭✨🌸

Percaya rezeki Allah tak pernah salah alamat. jgn give up syg smpai masa Allah akn hadiah kan anugerah terindah tu.kdg org lain berbelas tahun baru allah bagi. jadi bersabar and banyakkan doa minta allah bagi amanah pada kita tepat pada waktunya.mkn acid folic tau.

1y trước

Sentiasa makan folic acid dari sebelum kahwin. In Shaa Allah ameen. Terima kasih ❤️🌸

Jgn putus asa, terus kn ikhtiar dan doa pd Allah. Insyaallah ada rezeki tu nnt. Saya pun pernah di tmpt awak dan bila tuhan bg tu, baru nmpk hikmah nya kenapa sebelum2 ni bukan masanya lg. Semoga ada berita baik utk awak dan suami soon 🫶🏻

1y trước

Terima kasih. In Shaa Allah ameen

7 bulan still pengantin baru.hehe. rilek je.. xde ape nak di kejar.. InsyaAllah ade rezeki tu.... sy doakan awk semoga permudahkan urusan awk..

1y trước

In Shaa Allah ameen. Terima kasih ❤️

sbr la sis. Inshaa Allah ada. cuba amalkn jusfitdaralicous. sy bkn promote tp sy minum tu jd asbab. sy lg la ada endometriosis.

1y trước

Terima kasih 🙏🏻

jgn fikirkan sgt..

1y trước

Dia macam automatic tau 😭 sebab dah tahu period on time & buatkan kita overthinking 😭