Due date dah dekat, anxious.

Hi mommies, due date sy 13 Mei. 7 mei dah ada bloody show. tapi doc ckp baru buka 1cm. sampai sekarang macam xde tanda nak bersalin. contraction xkerap pun. risau. nanti 13 mei dia induce ke atau czer? #firstbaby #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Due date saya 12/5 . Tapi smlm dah pergi checkup dkt KK & doc dah bg tarikh baru utk serah diri.

1y trước

Haah sis, belum bersalin lagi. Maksudnya dah overdue, 40 minggu 1 hari. Doc bg masa sampai 41 minggu je, kalau tak bersalin jugak 19/5 serah diri 🥲 Doc bg dekat sbb saya takda masalah kesihatan sepanjang mengandung 😅

Induce dulu