Pinggan & mangkuk anak

Hi mommies, bulan depan anak dah 6 bulan boleh start makan. Saya first mom, so excited anak dah nak makan. Tapi dalam masa yg sama taknak membazir beli mcm mcm. Mommies boleh suggest tak pinggan & mangkuk jenis mcm mana yg okay? Jenis set silicone tu okay tak bagi mommy?

1 Trả lời

Okay tu. Berguna juga, boleh guna sampai besar. Beli yang ada suction, boleh melekat di meja. Senang untuk ajar BLW (baby led weaning)/baby makan sendiri @ self feed. ✅

10mo trước

👍🏻🫶🏻