Kencing kotor

Mommies boleh tlg jawab tk ada ke yg mcm saya ni asik kene kencing kotor jee minum air dh bnyk ni nak kene kencing dlm tong 24h mcm mna nk atasi yaa

4 Các câu trả lời

awak kencing semua okay? sakit ke? sy haritu trimester 1 kena kencing kotor. tak boleh kencing 3 hari. sy pergi kecemasan (patutnya pergi labour room, anak first. tak tahu kemana nak pergi haha) . doc masukkan tiub kencing tu. lepastu kena warded dan doctor bg antibiotics air melalui jarum. alhamdulillah semua dah okay. awak cuba dulu pergi hospital. mana tahu dgn antibiotics awak okay. lepastu kena kerap minum air masak. dan air barli tanpa gula.

4t trước

minum air masak banyak okayy.

awak p Cr y ni kat klinik or farmasi MMG sgt ok Sy tgh warded ni 34w contraction kencing kotor mnum ni ok sgt .pastu p Cr ubat antibiotik nama Betal cpsule kot namanya

4t trước

ok tq tips boleh di Cuba

sy pon asik kne kencing kotor.. doc mintk sy scan kt luar check batu karang.. mmg btol de batu karang. tu yg rajin kne kencing kotor.

Minum air barli sis