Nak Survey. Mommies Minum Susu Apa Sekarang?

Mommies boleh tepek tak kat comment ni mommies minum susu apa time pregnant sekarang? Atau ada yang memang tak minum susu langsung.

56 Các câu trả lời

Frisomum Gold . So far sng nk buang air besar. Lgpon xde mhal sgt. Klau beli shoppe Frisomum Official dlm RM44 je . Tesco RM5+ mcmtu.

Sy minum susu everyday je. Sedap pun sedap. (Actually sy mmg hantu susus, bagilah susu jenama apa pun sy minum je 😂)

ade je..saya xbole telan susu, dari kecik lg..so effext time preggy asik krem kaki..so doctor suggestkan minum susu bliss

5y trước

Sedap tu bliss.. Heheh3

Consume Lazz susu original kambing dan Moeder..dua² susu ni sedap.. minum susu sambil telan segala ubat 😀

start 4week sya minum enfamama sampai 10week..lepas tu sya stop minum..reason,sya dah ada selera makan.

Kadang2 HL, kadang2 Dutch Lady, kadang2 Good Day. Tp semua susu putih je, xde yg flavour.

Farm Fresh susu kurma uht.. beli 1 carton terus dr shopee

frisomum ,tapi skrg dh tkmakan sebab taklalu dh . susu ni ok dan sedap

Enfamama..tp aritu ambk sample kt klinik..Similac sedap drpd enfamama

dlu minum anmum, on off sbb GDM😅 perisa coklat.. sbb tk suka susu

5y trước

GDM tuh dlm bahasa mudah nak paham kencing manis ibu mengandung sis. Ia berlaku semasa ibu mengandung saja. Pas bersalin biasanya hilang dah. Dlm medical maksudnya Gestational Diabetes Mellitus (GDM). Biasanya ibu pregy dikesan dapat GDM bila buat MGTT (minum air gula) .