Confinement Shah Alam

Hi mommies. Boleh tak recommend kan service confinement lady yang bagus area Shah Alam . Harga berbaloi dan best. And suggestions berapa bulan awal nak kena book ya selalu? Saya due date March 2023 nanti. Hanya tinggal berdua dengan husband. Keluarga jauh . And 1st pregnancy. So tak pandai apa2 sangat . Tq share

1 Trả lời

harga ni sebenarnya bergantung pada bajet kita. ada org 2k tu murah, ada org ckp mahal. & mostly CL nak kita book 6 bulan sebelum. tp ada je yg ok 2-3 bulan sebelum. cuba survey2 dulu.