Boleh minum tak, air Sparkling, Soda and 100 plus?

Hello mommies! Boleh tak kalau nak minum air sparkling? Since pregnant ni, tak boleh langsung minum air kosong. Dah masuk 20 weeks pun cannot minum lagi 😩 Tapi terliur jugak tengok air sejuk 😭 Air sparkling ke, soda ke, 100 plus ke.. boleh minum tak? #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

elakkan sbb gula tinggi. xmemasal sngkut gdm. air kosong blh minum sejuk. perah la lemon atau limau..xde la rasa payau sgt

6d trước

xde apa lah. boleh je minum dari awal.

elakkan