Sabun mandi untuk bayi

Hi mommies. Boleh suggestkan tak sabun yang sesuai untuk baby. Anak saya naik biji biji. Pakai cetaphil tapi makin teruk. Btw anak saya tak guna sebarang lotion sebab ingat naik ruam sebab lotion. Tapi rasanya mungkin salah sabun.#bantujawab #ingintahu

5 Các câu trả lời

Saya bg anak guna sample yg dlm botol kecil. Cetaphil kulit jadi ada bintik kecil, rasa bila sentuh. Yg okay dgn anak saya jenama Drypers. Kulit rasa lembut dan licin.

sy gune mandian Tasneem.. pakai dlu sbb nk naik ruam..lepas pkai alhamdulillah xnaik lngsung..kulit jd halus lembut n lembab.sy gune y lavender

1mo trước

Yg lavender tu boleh bantu baby tidur nyenyak ke?

Saya guna sebamed. Lotion dgn bedak pon tk guna sbb anak kulit sensitif . Anak saya pakai lotion snow white jer

Kalau saya tak berani campur2 brand. Anak saya guna 1 set Aveeno.

Boleh cuba mustela cleansing gel