Tips cepatkan kontraksi dan bersalin?

Hi mommies, boleh share tips percepatkan kontraksi dan bersalin? , saya dah 39weeks 3hari tapi langsung tidak ada tanda tanda bersalin, cuma kadang ada rasa senggugut dan sakit bahagian belakang yang timbul tapi sekejap sahaja. Pleasee share tips berkesan, sy tidak mahu Overdue🙏🙏🥺

1 Trả lời

U bykkn bjalan. Even sakit, just go. My personal thoughts, if bby nk keluar, he/she will keluar. My baby was overdue (41w). And thankfully she didn't hv any problems that normal bby got lepas lahir (jaundice, g6pd, etc).