tanda pregnant

Hi mommies. Boleh share tanda masa awal dapat tahu pregnant tak hehhe

38 Các câu trả lời

Suami asyikk mkann je, mengidam mcm2 lepastu mual muntah.. time tuu blum lmbat period lagi, tapi bila nmpk tanda2 dkat suami trus gigih nak cekk sekali resultnyaa alhamdulilah 2 line hihi..

Seminggu sblum period dh x sedap bdn, mual, muntah, pening teruk sngt, suami asyik mkn asam jee padahal dia x pernah suka asam😅😅... Pastu try check hehe alhamdulillah naik 2 line

Breast sakit, Sakit perut mcm nak period tp tak period, Cepat letih, Sakit pinggang, Mood tak menentu hahaha sian suami i, Badan byk angin, asyik burp burp je

Saya seminggu jugak perut cramp smpai xleh tido. Pastu muka pucat je letih lesu je. Smpai husband dgn mak pun tegur muka sangat.

-sakit perut & pinggang -jerawat -kerap buangair kecil -cpt letih -badan rasa panas -Miss period 2 ari check upt (+)😅

4y trước

2/3 ari sebelum miss period tu sis rasa bdn panas dedau ada masa2 je pastu ok kejap pg kejap mlm kejap ptg tak menantu

Breast Tegang Badan Mudah Letih Sentiasa Mengantuk Sakit Pada Perut Yang Ketara (Ari-ari) Mengidam

Missed period, muntah teruk (apa2 yg masuk dlm mulut semua keluar balik), pening kepala, lesu

Period lewat..selera makan bertambah2..sakit pgg, sakit breast, kerap kencing, cpt penat...

Sebab sejenis yg subur... Bla kna time subur, 4hr sblm due period da check upt😂😂

Mkn x selera,rasa mual..mulut rasa pahit jw..rsa nk mkn masam2..😅