SPOTTING BERAPA LAMA?

Hi mommies, boleh share tak berapa lama mommies keluar spotting? Sy dh 7hari . Risau la🥺 #SeriusTanya

7 Các câu trả lời

hai kak...Saya pun samaje.semua orang X sama .. spotting keluar 7 Hari...yg ni bulan ke2 .. period date dh lepas..next week nak pi scan

4mo trước

awk dh brpe week?

berhari² juga. end up gugur sbb janin x berkembang ikut minggu,dah xde heartbeat.

4mo trước

bertahan smpai 13w. janin bhenti membesar size 6w ja..

Gi klinik sis, lama sangat dah tu spotting 7 hari

Sis dah gi klinik ke? Doktor bagi ubat tak?

4mo trước

Sis rehat cukup2 ye, kalau boleh jgn buat kerja berat2 buat masa ni. Teruskan makan ubat, Moga Allah sihatkan mommy & kandungan mommy 🤲🏻

Trus bawa pi jumpa doctor sis

daa berapa minggu preggy?

4mo trước

7w1d

sehari saja.