Tahap Berjaga 3 Bulan

mommies boleh share tahap berjaga & tidur anak 3 bulan ? #firstmom

1 Trả lời

sis kena tgk sndri reaksi anak, klau tgk time dia berjaga tu, dah start gosok2 mata, merengek sikit2, nguap sikit2, dh smpai masa utk dia tidur .. kena terus bwk gi tmpt tidur .. mcm anak sy dh 8bulan, masa berjaga dia max 3jam je, n dia confirm akan tunjuk reaksi nk tidur .. contoh dia bgn tidur 9am, pkul 12 tu dah boleh msuk bilik tidur, confirm tidur dlm masa 10-20minit mcm tu ..